Σχετικά με εμάς

Δίνουμε έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Το wspot.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πύλη της εταιρείας TELERAISE Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία TELERAISE I.K.E., ιδρύθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας.

Με ηγετικό ρόλο στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών η εταιρίας μας συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων & υπηρεσιών, που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και λειτουργική, η TELERAISE I.K.E., έχει συνάψει εμπορική συμφωνία με τη εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Wind.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον πελάτη, με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων & υπηρεσιών σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, την ικανοποίηση καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια , στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο .

wspot team

Διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συμβούλους τηλεπικοινωνιών

Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε στο μέγιστο δυνατό για το λόγο αυτό προσφέρουμε τα πιο ανταγωνιστικά δώρα της αγοράς

Σου στέλνουμε μέσω courier το συμβόλαιο στο σπίτι σου

wind

Επίσημος Συνεργάτης